Etusivu

DigiWiki
Versioiden väliset erot
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
'''Digitalisaatio''' (puhekielessä ''digisaatio'') tarkoittaa perinteisten asioiden tekemistä tietotekniikkaa ja tietoverkkoja hyödyntäen. Digitalisaatiolla on suuri vaikutus kilpailukykyyn kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämä palvelu on paikka jossa suomalaiset voivat jakaa tietoa aiheesta ja parantaa osaamistaan sen kaikilla osa-alueilla.
+
'''Digitalisaatio''' (puhekielessä ''digisaatio'') tarkoittaa perinteisten asioiden tekemistä tietotekniikkaa ja tietoverkkoja hyödyntäen. Digitalisaatiolla voi nopeuttaa arkea ja saavuttaa saavutta isoja säästöjä ajassa ja rahassa. Tämä palvelu on paikka jossa suomalaiset voivat jakaa tietoa aiheesta ja parantaa osaamistaan sen kaikilla osa-alueilla.
  
Sisältö:
+
<div style='position: absolute; right: 10%' >
 +
<h2>Suositeltavia sivuja</h2>
 +
* [[qDigiDoc]]
 +
* [[Viro/Vertailu]]
 +
</div>
 +
 
 +
<h2 style='width: 20%;'>Sisältö</h2>
 
* [[Käyttäjälle]]
 
* [[Käyttäjälle]]
 
* [[Palvelulle|Palvelun omistajalle]]
 
* [[Palvelulle|Palvelun omistajalle]]

Versio 19. lokakuuta 2015 kello 15.36

Digitalisaatio (puhekielessä digisaatio) tarkoittaa perinteisten asioiden tekemistä tietotekniikkaa ja tietoverkkoja hyödyntäen. Digitalisaatiolla voi nopeuttaa arkea ja saavuttaa saavutta isoja säästöjä ajassa ja rahassa. Tämä palvelu on paikka jossa suomalaiset voivat jakaa tietoa aiheesta ja parantaa osaamistaan sen kaikilla osa-alueilla.

Suositeltavia sivuja

Sisältö


Sivujen sisällön muokkaamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Sisäänkirjautuessa henkilökortti tulee olla lukijalaitteessa yläreunan kirjautumislinkkiä klikatessa. Sivuston varmenne tulee hyväksyä käsin koska se on toistaiseksi vielä itse tehty.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet

Kirjoitusjärjestelmät
Toiminnot
Valikko
Työkalut