Etusivu

DigiWiki
Versioiden väliset erot
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Rivi 38: Rivi 38:
  
  
Sivujen muokkaamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Sisäänkirjautuessa [[Henkilökortti|henkilökortti]] tulee olla lukijalaitteessa yläreunan kirjautumislinkkiä klikatessa ja <span style='color: red;'>kirjautumista pitää yrittää etusivulta käsin. Jos yritys antaa virheen "Et ole määrittänyt kelvollista käyttäjänimeä, yritä uudelleen. Kyllä se toimii.</span>. Sivuston varmenne tulee hyväksyä käsin koska se on toistaiseksi vielä itse tehty.
+
Sivujen muokkaamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Sisäänkirjautuessa [[Henkilökortti|henkilökortti]] tulee olla [[Kortinlukija|lukijalaitteessa]] yläreunan kirjautumislinkkiä klikatessa ja <span style='color: red;'>kirjautumista pitää yrittää etusivulta käsin. Jos yritys antaa virheen "Et ole määrittänyt kelvollista käyttäjänimeä, yritä uudelleen. Kyllä se toimii.</span>. Sivuston varmenne tulee hyväksyä käsin koska se on toistaiseksi vielä itse tehty.

Nykyinen versio 26. helmikuuta 2018 kello 16.16

AJANKOHTAISTA
Digitalisaatio (puhekielessä digisaatio) tarkoittaa perinteisten asioiden tekemistä tietotekniikkaa ja tietoverkkoja hyödyntäen. Digitalisaatiolla voi saavuttaa isoja säästöjä ajassa ja kustannuksissa sekä vähentää ympäristön kuormitusta.

Sivuston tarkoitus on koota ja jakaa sähköiseen asiointiin liittyviä aiheita suomen kielellä. Aihepiiri on laaja, mutta sen pääpaino on loppukäyttäjän tarvitsemassa ohjeistuksessa ja palveluiden rakentamisen ohjeistus niiltä osin, kun luotettava asiointi vaatii - tunnistaminen, allekirjoittaminen ja siihen liittyvät yhteiskunnan taustajärjestelmät, normit ja lait. Vapaamuotoiset ohjeet eivät kuulu esimerkiksi Wikipediaan, siksi Juha Tuomala perusti tämän omaksi sivustokseen.

Suositeltavia sivuja

Sisältö


Sivujen muokkaamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Sisäänkirjautuessa henkilökortti tulee olla lukijalaitteessa yläreunan kirjautumislinkkiä klikatessa ja kirjautumista pitää yrittää etusivulta käsin. Jos yritys antaa virheen "Et ole määrittänyt kelvollista käyttäjänimeä, yritä uudelleen. Kyllä se toimii.. Sivuston varmenne tulee hyväksyä käsin koska se on toistaiseksi vielä itse tehty.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet

Kirjoitusjärjestelmät
Toiminnot
Valikko
Työkalut